Bijdragen aan een Schone en gezonde Noordzee

Je kunt al fantastisch bijdragen met twee dagen beschikbaarheid in het jaar!

De aanmeldingen voor de meetperiode in maart zijn helaas gesloten. Klik hier om je aan te melden voor de voorinschrijving van oktober 2024.

Wil jij helpen om afval op het strand te bestrijden? Word dan onderzoeker voor Meet Mee voor een Schone Noordzee! Klik hier voor meer informatie over wat een burgerwetenschapper doet en meld je aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Iets doen

Heb je interesse wat de mogelijkheden zijn om als bedrijf mee te doen of Meet Mee te steunen? Kijk dan eens bij partners.

Ook kun je ons helpen door in de zomer de stranden op te ruimen en samen te werken aan bewustwording. Dit kan door mee te doen met de Boskalis Beach Cleanup Tour.

Zit hier niets tussen dat je aanspreekt? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden om Stichting De Noordzee te helpen.

Liever doneren?

Zit je krap in je tijd? Of doe je liever niet mee als vrijwilliger? Dan is dat natuurlijk begrijpelijk. Je kunt ons ook enorm steunen met een financiele bijdrage. Check hier eens de mogelijkheden. Je zit nooit ergens aan vast.

13 foto('s) gevonden

Meet mee