Partners

Meet Mee voor een Schone Noordzee wordt mede mogelijk gemaakt door onze volgende partners.

Partners

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt bijna 150 goede doelen, ieder met een eigen focus en achterban: van natuurbescherming tot welzijn, van gezondheid tot het versterken van mensenrechten, van armoedebestrijding tot toegang tot onderwijs.

Interpolis

Mobielvrij fietsen is niet gemakkelijk. Het liefst ben je altijd en overal bereikbaar voor je vrienden. Maar niet op de fiets. De PhoNo app voorkomt afleiding door je mobiele telefoon. Voor iedere minuut die jij met #PhoNo fietst, zamel je geld in voor Stichting de Noordzee. Dit goede doel is door jongeren zelf gekozen, voor een beter milieu. Met het gespaarde bedrag maakt Stichting de Noordzee de Nederlandse stranden en Noordzee schoon. Veilig fietsen en ook nog geld inzamelen voor het goede doel, hoe makkelijk is dat?

Tauw Foundation

De Tauw Foundation heeft als missie het financieel ondersteunen en versnellen van innovatieve en duurzame projecten op het gebied van water, natuur en onze fysieke leefomgeving. Projecten die nieuwe kennis toevoegen aan de samenleving voor het behoud van een duurzame leefomgeving.

Accenture

Accenture is een wereldwijd bedrijfsadviesbureau. Ze bieden advies op het gebied van strategie, bedrijfsvoering, digitalisering, technologie en beveiliging.

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht is een internationaal vooraanstaande onderzoeksuniversiteit waar studenten en onderzoekers samen werken aan een betere wereld. Meet Mee werkt samen met Universiteit Utrecht in het kader van plastic onderzoek en campagnes.